Salată rusească de legume
INGREDIENTE
- 2 sfecle rosii
- 3 cartofi potriviti
- 2 morcovi
- 2-3 cepe verzi cu tot cu cozi
- 2 castraveti murati
- 4 linguri mazare verde fiarta
- 3 linguri ulei
- sare
- piper dupa gust
- marar proaspat pentru ornat ,optional
MOD DE PREPARARE RETETA Salata ruseasca de legume:
Se spala legumele si se fierb circa 30 minute. Se scurge apa si se lasa la racit. Se curata de coaja si se taie cubulete, se pun intr-un castron. Se adauga castravetii taiati cubulete, ceapa tocata, mazarea. Se amesteca si se potriveste de sare si piper. Se adauga uleiul si se mai amesteca.Se serveste cu marar proaspat tocat.Pofta buna!
Salată Cezar
Informaţii
Complexitatea reţetei: medieOriginea bucătăriei:
Porţii: 4
Despre reţetă: Celebra reţetă este inventată de şeful Caesar Cardini, un mexican de origine italiană, de aici şi numele salatei. Iniţial reţeta nu includea anşoa sau sosul Worcestershire. În prezent există multe variaţii ale acestei reţete şi cel mai des întâlnită e cea în care se adaugă şi piept de pui. Reţeta originală, însă, nu conţine acest ingredient.
Comentarii
Trimiteți un comentariu