Cașcaval pane
Ingrediente:
300 gr cascaval
2 oua
5-6 linguri faina
5-6 linguri pesmet
2 linguri apa
un praf sare
ulei pentru prajit
Mod de preparare:
Alegem un cascaval de buna calitate si il taiem in felii mai groase. Cu ajutorul unei pensule de patiserie ungem feliile de cascaval cu putina apa si le dam prin faina (apa are rolul de a ajuta faina sa adere mai bine la felia de cascaval).
Dam cascavalul prin ouale batute cu un praf de sare. Repetam operatiunea.
Apoi tavalim cascavalul prin pesmet in asa fel incat sa fie acoperit perfect pentru ca altfel va curge cascavalul atunci cand il prajim.
Incingem bine uleiul si prajim cascavalul in baie de ulei.
Il rumenim usor pe ambele parti.
Scoatem cascavalul pane pe servetele absorbante ca sa scapam de excesul de ulei si il servim imediat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu